Harta site-ului
Ajutor
Mulțumire din partea Asociației Veteranilor de Război ”Corjova-1992” conducerii raionului pentru atenția acordată
Mulțumire din partea Asociației Veteranilor de Război ”Corjova-1992” conducerii raionului pentru atenția acordată

Pe când țara se află într-o perioada de tranziție și reforme întreprinse de către administrația publică centrală în problemele social economice, la mai multe categorii de cetățeni sunt neglijate drepturile. În astfel de situații sunt și asociațiile veteranilor de război, care zilnic se confruntă cu numeroase probleme de la cele de ordin social până la probleme de sănătate.
Asociațiile republicane se află în relații contradictorii pentru a auzi doleanțele cu care se confruntă voluntarii din raionul Dubăsari și propunerile rămân fără nici un răspuns. Este de menționat faptul că la nivel de raion Asociația Veteranilor de Război ”Corjova-1992” a găsit susținere prin intermediul Consiliului raional Dubăsari. Recent, prin Dispoziția Președintelui, mai mulți veterani ai războiului pentru integritatea țării au primit ajutor material în vederea soluționării a unor probleme de sănătate.
Dle Grigore Policinschi, suntem siguri că aveți multe probleme majore și urgente, dar găsiți timp și pentru problemele veteranilor, lăsând poate la o parte alte sarcini. Pentru noi înseamnă foarte mult tot ceea ce faceți pentru veteranii războiului din raionul Dubăsari. Considerăm cele expuse mai sus, Deciziile Consiliului raional, Dispozițiile Președintelui și a comisiei condusă de vicepreședintele Maria Jimbei, vin în susținerea locuitorilor raionului Dubăsari. Suntem convinși că alături de executivul reprezentat de domnul Președinte vom rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă veteranii.
Vă mulțumim!
 
Consiliul veteranilor de război AVRRM  ”Corjova – 1992”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mulțumire din partea Asociației Veteranilor de Război ”Corjova-1992” conducerii raionului pentru atenția acordată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta